Bezorgservice

De bezorging van de bestellingen wordt door ons zelf uitgevoerd. Om het bezorgtarief voor u als klant zo laag mogelijk te houden, sparen wij de bestellingen op. Hierdoor kunnen wij de bezorging tegen het aantrekkelijke tarief van 30 euro voor u verzorgen. (binnen Nederland) Natuurlijk is levering in België ook mogelijk. Kosten hiervoor zijn slechts 40 euro, ongeacht het aantal kasten!
Vervolgens kan een route worden ingepland en kan uw bestelling uitgeleverd worden.

Indien uw order uitgeleverd kan worden, zal dit een week voor aflevering medegedeeld worden via E-mail. Graag ontvangen wij van u vervolgens een bevestiging dat u er voor zorg draagt, dat er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. U kunt ook een alternatief afleveradres aangeven, denk hierbij aan een schuur, portaal of de buren.

Verder ontvangt u één dag van te voren een tijdsindicatie van levering zodat u niet de gehele dag hoeft thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer tijdens de bezorging niemand aanwezig is op het adres om de bestelling aan te nemen binnen de tijdstippen zoals aangegeven, zijn wij genoodzaakt de bezorgkosten door te berekenen, tenzij hier andere afspraken over gemaakt zijn met u.

Indien u wenst dat de kast op een bovenverdieping wordt geplaatst, willen wij u, in verband met de tijdsplanning, verzoeken dit kenbaar te maken via telefoon of e-mail. Wij zullen de kast dan kosteloos op de bovenverdieping plaatsen.

Let op: Het is van groot belang dat u controleert of de doorgang naar de gewenste plaats toereikend is. Verzamelkasten houdt zich dan ook niet verantwoordelijk indien dit niet het geval is. Controleer dus altijd van te voren de maten van de doorgang.

Mocht u aan de hand van bovenstaande beschrijving alsnog vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Klik hier voor onze contactgegevens.