2000 klanten gingen u voor

Verzamelkasten heeft in de afgelopen 12 jaar al meer dan 2000 klanten naar tevredenheid kasten geleverd. Hier vindt u recensies van een aantal van hen.

recensies  vanaf 25-08-2017

recensies  voor 25-08-2017

 

“Ik ga jullie zeker aanbevelen”

Ik ben blij met de DVD kast Gladiator die ik bij jullie heb besteld. Hij voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Door de wieltjes eronder is hij erg makkelijk te verplaatsen. Ook werd de kast snel bezorgd. Het was plezierig dat ik voor de bezorgdag een mailtje kreeg met een tijdblok waarin de kast zou worden bezorgd. Ik ga jullie zeker aanbevelen en als ik uit de kast ben gegroeid, kom ik graag bij jullie terug.

“De service was heel goed”

Beste verzamelkasten Ik ben heel blij met mijn nieuwe kast hij ziet er super goed uit en het past precies Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen De service was heel goed, de kast was heel snel klaar en opgestuurd Ik kreeg snel emails over de bestelstatus wat erg prettig is want dan weet je dat ze er mee bezig zijn en wat ik ook heel prettig vond is dat mijn vragen snel beantwoord werden en de kast goed en snel geleverd werd De bezorger wou hem zelf wel op de plek neerzetten. Dank jullie wel voor de goeie kast en tot snel

“Slim ontwerp”

Ik ben heel blij met de 2 gladiator-kasten. Ik vind het een slim ontwerp, kan heel veel in, zonder dat het veel ruimte inneemt, de wieltjes eronder zijn superhandig, je kunt ze zo makkelijk open en dicht rollen. Ben ze zelf aan het lakken met aluminium-look verf, wordt erg mooi.

“Heel tevreden!”

Mooie kast! Erg ruim!! Goede service, de leverancier heeft de kast mee naar boven geholpen :). Heel tevreden! Wanneer deze kast volraakt, koop ik bij jullie een nieuwe!

“Ziet er keurig uit en alles prima geregeld”

Net na de kerst 2 kasten bezorgd gekregen. Geschilderd en op elkaar als kastenwand voor de dvd’s geplaatst. Ziet er keurig uit en alles prima geregeld!

“Service en bezorging zijn uitstekend”

De hele service en bezorging zijn uitstekend geregeld. Zelf had ik begrepen, dat de verzamelkast van echt hout was en niet van MDF, dus dat viel me tegen

“Zeer tevreden over de geleverde kasten”

We zijn zeer tevreden over de geleverde kasten, zowel over de snelheid van levering als over de kwaliteit van de kasten. Bij uitbreiding van ons aanbod zullen we zeer waarschijnlijk terug op jullie een beroep doen. Zorgbib Rode Kruis-Vlaanderen VZW

“Kasten voldoen volledig aan mijn verwachtingen”

De door mij bestelde kasten voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ook de levering verliep keurig en correct en volgens de gemaakte afspraken. Hiervoor hartelijk dank,

“Compleet en van goed materiaal”

De service van het afleveren was erg goed, mijn complimenten Het bestelde materiaal, te weten cd en dvd kast, was compleet en van goed materiaal. Wij denken er nog veel plezier van te hebben. Mochten wij nog iets van kasten of zo nodig hebben gaat de eerste gedachte uit naar verzamelkasten.nl. Dank voor de vlotte en vriendelijke bezorging

“CD-verzameling heeft er nog nooit zo mooi bijgestaan”

Over uw CD-kasten en de service ben ik zeer tevreden. De kasten zijn keurig op maat gemaakt en volgens afspraak geleverd. Mijn grote CD-verzameling heeft er nog nooit zo mooi bijgestaan en ik heb zelfs weer ruimte om nieuwe CDs aan te schaffen. En dat is toch wat elke verzamelaar graag wil.

“Precies volgens afspraak”

Heel hartelijk dank voor het leveren van de CD-kast Beethoven Reeds jarenlang tobde ik met het opbergen van een grote CD-verzameling, totdat ik op internet de site van verzamelkasten ontdekte. Omdat ik niet zo handig ben op internet kon de bestelling telefonisch geregeld worden. Precies volgens afspraak werd de kast gemaakt en thuis bezorgd. Inmiddels heb ik de firma verzamelkasten bij anderen met enthousiasme aanbevolen

“Mooi afgewerkte kast”

Mooi afgewerkte kast en netjes thuis afgeleverd! Eindelijk kan ik mijn collectie cds in 1 kast kwijt!

“Niets dan lof”

Niets dan lof voor het team van verzamelkasten. Na het plaatsen van mijn bestelling ben ik telkens op de hoogte gehouden van de status van mijn

“Uitermate tevreden”

Ik vind de Kast mooi gemaakt De service ben ik ook uitermate tevreden over met name de snelle levering en de communicatie mijn volgende kast word

“Echt vakwerk”

Ik vind de cd/dvd kast heel mooi gemaakt. Echt vakwerk. Als ik weer een kast nodig heb, kom ik zeker bij jullie terug. Ik ben alle opzichten tevreden,

“De cd’s komen nu beter tot hun recht”

De kast is goed afgeleverd daarvoor mijn dank. de cd’s komen nu beter tot hun recht. Als ik weer wat nodig heb dan weet ik nu waar ik wezen moet.

“Snelle servive en mooi gemaakt”

De mannen hebben mijn 2 cd kasten gebracht en het is gewoon een super cd kast…. snelle servive en mooi gemaakt. bedankt mannen.

“DVD kasten zijn van goede kwaliteit”

Levering stipt op tijd. Kasten werden netjes de trap opgedragen en op de juiste plaats neergezet. De DVD kasten zijn van goede kwaliteit en bevallen Prima!

“Goede communicatie”

Niets dan lof voor jullie. Mooie kasten , goede en snelle aflevering en wat ik ook fijn vond is de goede communicatie. Voorlopig heb ik nu voldoende

“Tevreden over de geleverde kast”

Bedankt, Ik ben tevreden over de geleverde kast, precies zoals verwacht en afgesproken geleverd, lekker snel (binnen 2 weken na bestelling) en de bezorging was perfect op tijd.

“Zeer tevreden”

Wij hebben twee grote dvd kasten gekocht en we zijn er zeer tevreden over! Het bestellen ging uitstekend, er werd steeds snel gereageerd per e-mail of telefoon. De levering was keurig en volgens afspraak. We hebben de kasten wit geverfd en er filmposters opgehangen, het staat hartstikke leuk. Dichtgeklapt ziet het er goed uit en als je ze open doet is het net een bibliotheek. De kasten gevuld met dvds zijn zwaar, dus dat was wel oppassen met onze houten vloer. Want de wieltjes zouden de vloer beschadigen bij het open en dicht doen. We vonden de oplossing met een bureaustoelmat eronder, het openen en sluiten gaat nou soepel. Er kunnen zoveel dvds in, dat vind je nergens anders! En de kasten nemen helemaal niet veel ruimte in beslag. Andere kasten zijn vaak veel te diep voor dvds. Verzamelkasten, jullie zijn super!

“De kasten zijn sterk”

Ik heb 3 kasten gekocht en ik ben meer dan tevreden. De jongens van Verzamelkasten zijn erg klant gericht en houden je goed op de hoogte van devorderingen. De kasten zijn sterk en zullen niet uit elkaar vallen zo als een IKEA kast na 3 keer verplaatsen ! Gelukkig maar dat jullie hiermee zijn begonnen want ik kon het nergens anders vinden. Gegroet en tot de volgende keer Erik Koopman

“Blij dat ik jullie heb gevonden”

Wat een mooie kast !! Kon de kast binnen 4 dagen ophalen en het blanke MDF ziet er keurig uit. Ben blij dat ik jullie heb gevonden de volgende kast bestel ik weer bij jullie met vriendelijke groet en suc6

“Ideale oplossing voor mijn dvd collectie” 

Ik ben erg blij met mijn 2 dvd-kasten. Ik vind dit de ideale oplossing voor mijn dvd collectie. Bedankt en ga zo door. Erick en Tim

” Zeer tevreden”

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en de levering van de bestelde producten. Het uiterlijk van zowel de DVD kast als de CD kast zijn precies zoals mij voorgesteld is via de website en voldoen in mijn behoefte. Verder was ik zeer te spreken over het mailcontact dat wij hebben gehad gedurende de periode liggend tussen de bestelling en levering. Ook was ik erg blij met het nakomen van de aangekondige tijd van levering. Mocht ik straks weer een kast nodig hebben dat zal ik zeker bij jullie weer een bestelling plaatsen.

In eerste instantie was ik wat terughoudend.Ik wist niet zeker of het een bonafide bedrijf betrof.Een bezoek aan het bedrijf was voldoende om dit wantrouwen weg te nemen.
Op de volgende aspecten scoort dit bedrijf ruim voldoende:
communicatie, klant bejegening, flexibiliteit, kwaliteit, prijs-kwaliteit verhouding.
Kortom dit bedrijf is wat mij betreft een absolute aanrader.

“Meer dan verwacht”

Erg tevreden met mijn dvd kasten,goed maatwerk en kan nog meer dan verwacht kwijt op 1 plank i.p.v 40 nu 43 te gek!!!!!

“Zeer goede service”

Graag willen wij u bedanken voor de uitstekende service die u ons heeft verleent. Zeker op- de wijze hoe het bij ons verliep. De handgemaakte kasten waren eerst niet in orde. Door u werd deze miscommunnicatie zonder twijfel herstelt. Wij zullen u van harte aanbevelen bij onze familie, vrienden en kennissen. Nogmaals hartelijk dank voor de zeer goede service.

“Your company IMPRESSES”

In this day and age it takes a lot to impress BUT what I have received from your company IMPRESSES. The product ( the price and also important the service) all excellent. Thanks a lot – David ( a very satisfied customer )

“Mooie strakke kast”

Wederom een mooie strakke kast ontvangen van verzamelkasten.nl conform de planning die ze hebben opgegeven. Ik beveel deze organisatie aan bij mensen die een kast nodig hebben voor hun uitpuilende verzameling.

“Blij ben met mijn nieuwe kast”

Wil hierbij lasten weten dat ik blij ben met mijn nieuwe kast, kan nu weer even vooruit met mijn cd’s. Waar ik ook blij van werd is dat afspraak afspraak is; m.a.w. op het afgesproken tijdstip was u aanwezig om de kast af te leveren.

“Zeer klantgericht”

Uitermate zorgvuldige afhandeling van de order: duidelijke meldingen over de voortgang van de levering en ruim op tijd bericht wanneer de aflevering plaats zou vinden. Bezorger keurig op tijd en zeer klantgericht. Over de kwaliteit van de geleverde kasten Beethoven en Mozart ben ik zeer tevreden, hier heb ik absoluut een perfecte koop gedaan. Kortom: 100 procent tevredenheid.

“Hij ziet er keurig uit”

Bij deze laat ik je weten dat ik zeer tevreden ben over de kast. Hij ziet er keurig uit en alle DVD’s staan nu eindelijk netjes en overzichtelijk in een passende kast. Ook de levering was perfect. Ik zal je zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen! Nogmaals dank.

“Goede service, snelle levering”

Zalig om weer al m’n 2000 CD’s in een compleet CD-rek te hebben staan! Goede service, snelle levering en een leverancier die begrip heeft voor de echte muziekliefhebber!

“zeer tevreden over service”

Wij bestelden een DVD-kast en een CD-kast en zijn zeer tevreden over service, bezorging en kasten zelf.Waar de spullen voorheen in diepere kasten bewaard werden, die rommelig en stoffig werden, is alles nu heel netjes en subtiel opgeborgen, met veel winst in vloeroppervlak. Tip: we hebben er kleine RVS-pootjes onder geschroefd van de bouwmarkt. Hierdoor ogen de kasten sjieker, met behoud van de mooie eenvoud. Deze kasten verhuizen de rest van ons leven met ons mee, een aanrader!!

“Alle ruimte wordt optimaal benut”

De bestelling via de site verliep vlot. Snelle reactie op email vragen. De levering vond plaats op het afgesproken tijdstip. De afmeting van de kasten is perfect. Alle ruimte wordt optimaal benut, zodat op de gebruikte ruimte, de maximum hoeveelheid DVD’s kan geplaatst worden.

“Geweldig en voldoet helemaal aan onze verwachtingen”

Onze op maat gemaakte cd kast is geweldig en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. De kast is prima afgewerkt en de service was ook helemaal top. Als ik weer een kast wil hebben dan weet ik waar ik moet zijn!

“Wat een genot om alle cd’s overzichtelijk bij elkaar te hebben”

Met veel plezier hebben we vrijdagavond de kast aan de muur geschroefd en daarna ingericht. Wat een genot om alle cd’s overzichtelijk bij elkaar te hebben. En er blijkt nog veel ruimte voor nieuwe aankopen. Daarom nu de mooiste cd’s breeduit uitgestald in de ‘toonkast’. Bedankt en succes met de zaak

“Zo goed dat menig leverancier daar een voorbeeld aan kan nemen”

Ook met onze tweede alexander kast zijn wij zeer tevreden en wat de service betreft;zo goed dat menig leverancier daar een voorbeeld aan kan nemen, bedankt

“Mooi materiaal, fraaie afwerking”

De twee kasten zijn perfect op tijd geleverd. Prima service. Het ziet er ook prima uit in de woonkamer. Mooi materiaal, fraaie afwerking met het lakwerk. Prettige mensen ook 🙂

“Ik ben erg blij met mijn kasten.”

Bedankt voor de correcte levering. Monteren was niet zo een probleem. Ik ben erg blij met mijn kasten.

“Goed gemaakt”

De kast is heel goed goed gemaakt en kwaliteit service is goed

“Uitstekend”

De hele service en bezorging zijn uitstekend geregeld. Zelf had ik begrepen, dat de verzamelkast van echt hout was en niet van MDF, dus dat viel me tegen.

“Makkelijk open en dicht rollen”

Ik ben heel blij met de 2 gladiator-kasten. Ik vind het een slim ontwerp, kan heel veel in, zonder dat het veel ruimte inneemt, de wieltjes eronder zijn superhandig, je kunt ze zo makkelijk open en dicht rollen. Ben ze zelf aan het lakken met aluminium-look verf, wordt erg mooi.

“Keurige afwerking”

Ik ben zeer te spreken over de cd/dvd/blue-ray kast die ik op maat heb laten maken. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Keurige afwerking, de kast werd netjes op de eerste verdieping afgeleverd. Helemaal super dus!

“Strak en keurig netjes”

De kast staat, en hij staat perfect. Hij ziet er strak en keurig netjes uit. Geheel naar verwachting. Als ik nog een kast wil hebben, kom ik zeker terug.

“Mooi werk afgeleverd”

De kastjes staan al in de grondverf. Bedankt voor het maken, je hebt mooi werk afgeleverd, we zijn er blij mee!

“Zeer mooi gemaakt”

Heb er 2 op maat gemaakte kasten besteld. zeer mooi gemaakt alles netjes en vrijwel perfect. Stip op tijd bezorgt door een nette aardige man. In andere worden gewoon een Top!(online)winkel

“Precies wat ik er van verwacht”

Ik ben zeer tevreden over de cd kastjes precies wat ik er van verwacht had en strak afgewerkt.

“Ga zo door”

De kast is zoals we verwacht hadden, de dvd’s passen er netjes in . Eindelijk iets waar we onze verzameling in kwijt kunnen en het is nog overzichtelijk ook. De levering was ook prima, goede communicatie naar ons toe wat betreft levering en vlug respons op evt vragen. We zijn er heel blij mee. Ga zo door.

” DVD’s passen er perfect in”

Ik ben tevreden over mijn kast. De dvd’s passen er perfect in. De service was in orde, en de chauffeur die mijn kast heeft gebracht deed perfect zijn werk (vriendelijk en gedienstig).

“Puike service”

Ik ben blij met de aanschaf van deze cd/dvd combi-rekken. Afmetingen en de mogelijkheid om zowel veel cd’s als dvd’s een plaats te geven waren de reden voor dit rek te kiezen. De mogelijkheid om aan te geven hoe men de vakken verdeeld wil hebben (in mijn geval eerst een dvd-plank, vervolgens de 6 cd-planken en daaronder de resterende 5 dvd-planken) gaf de doorslag. Beide rekken dicht bij elkaar geplaatst in de hoek van de kamer waardoor met zo weinig mogelijk plaats zoveel mogelijk cds en dvds een overzichtelijke plaats vinden. De order statussen, de snelle reacties op vragen per email en de snelle levering laten verder ook niets te wensen over. Puike service.

Enigste minpuntje was de stevigheid van het gebruikte materiaal. Bij het kantelen van de kasten, bijvoorbeeld om deze door een deuropening te krijgen of om bevestigingsmaterialen aan te brengen, loopt de rand welke de vloer raakt makkelijk beschadiging op. Er breken makkelijk stukjes vanaf. De schade bleef gelukkig beperkt en was met wat houtlijm adequaat te herstellen. Door de plaatsing van de kast is er nagenoeg niets van te zien. Eindelijk eens een goede oplossing om mijn verzameling overzichtelijk op te bergen. Zou bij een toekomstige uitbreiding van de opberg- capaciteit weer voor zo’n kast van jullie kiezen! Groetjes uit Maastricht,

“De prijs is aantrekkelijk”

Allereerst onze hartelijke dank voor de snelle levering. Wij zijn zeer tevreden met de cd-kast. Wat ons vooral aanspreekt is dat wij alle maten konden bepalen en aan konden geven wat wij wilden. Zo’n op maat gemaakte kast is zeer praktisch en de prijs is aantrekkelijk.

“De kast is precies goed en keurig afgewerkt”

Bedankt voor de perfecte levering, op het afgesproken tijdstip en uitstekend op de hoogte gehouden van de status van de levering. De kast is precies goed en keurig afgewerkt.

“Service was goed”

Goede avond, Aller eerst bedankt voor de dvd-muur ben er echt heel blij mee. Service was goed de bezorger was een aardige meneer. Mooi op tijd zoals aangegeven van te voren 🙂 Met vriendelijke groet,

“zonder problemen en met goede en vlotte service”

Beste Bert / Verzamelkasten, Ik ben zeer tevreden met de perfect op maat gemaakte dvdkast (Alexander) die zonder problemen en met goede en vlotte service werd afgeleverd aan de deur. Hij wiebelt nog een beetje aan de onderkant, maar dit levert verder geen directe problemen op en dat is makkelijk op te lossen door hem vast te zetten aan de muur of om hem onder te verzwaren. Een goede klantenservice bovendien. Wellicht volgt er nog een nieuwe bestelling in de toekomst. Met vriendelijke groet,

“Snel leveren, goede service”

Het is altijd spannend om iets te bestellen via internet. Je kunt de gewenste producten niet aanraken, niet ruiken en alleen maar bekijken op foto’s en tekeningen die op de site staan. Iets bestellen bij een bedrijf dat je dan ook nog niet kent, maakt het nog weer extra spannend. We bestelden – mede op basis van de klantenreacties op de site – twee CD-kasten: zwart, maximale hoogte. Kijken of het waargemaakt kon worden: snel leveren, goede service

“Prijs-kwaliteisverhouding uitstekend”

Mooi afgewerkte kast, perfect wit geschilderd en op maat, keurig bezorgd volgens afspraak. Prijs-kwaliteisverhouding uitstekend. Aanbevolen!!

“Ik ben heel tevreden”

De verzamelkast die ik bij jullie kocht voldoet volledig aan mijn verwachtingen,dus ik ben heel tevreden met die kast. Ik ben tevens ook heel tevreden over jullie service en de afspraken die werden gemakt,kortom als ik in de toekomst nog een kast nodig heb weet ik nu al zeker dat ze van jullie zal komen.

“Afspraak is afspraak”

Ben uitermate tevreden over de werkwijze van uw bedrijf. Keurig netjes word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Afspraak is afspraak staat bij u hoog in het vaandel. De kwaliteit van de kasten is perfect. Al met al ben ik zeer positief over uw bedrijf. Chapeau.

“Steeds goed op de hoogte gehouden”

Ondanks de slechte weersomstandigheden (sneeuw en ijzel) is de kast in perfecte staat op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de mogelijke tijdstip van levering. Ook indien ik niet akkoord was met de dag van levering was het geen probleem om een nieuwe dag af te spreken. De kast is mooi afgewerkt met koof en plint in de door mij gevraagde kleur en past nu perfect in mijn interieur..

“Uiterst tevreden”

Wij zijn uiterst tevreden met de levering van de kast. Hij ziet er heel netjes uit en is een fraaie oplossing voor de 1000 cd’s die ik bezit. De aflevering volgens afspraak nagekomen.

“Mooie oplossing voor je verzameling”

Mijn dvd/cd en boekenkast zien er goed uit. Mooie oplossing voor je verzameling. De uitvoering is precies zo uitgevoerd als opgegeven. De service is perfect, je werd via internet zeer goed op de hoogte gesteld van de status van je bestelling. ook schilderen in de kleur zoals door mij was verzocht was geen probleem. Enige minpuntje is wel het schilderwerk. Dit had wat mij betreft beter gekund. Iets meer schuren tussen de lagen had voor een mooiere en gladdere afwerking gezorgd. Misschien toch een verfspuit aanschaffen? (Tegenwoordig heeft verzamelkasten inderdaad een spuitcabine, dit geeft een veel strakker afgewerkte kast)

“kopen en betalen op de site was een eitje”

Zelden zo een vriendelijke en correcte afhandeling gekend als deze: mijn vragen werden allemaal goed beantwoord, en het kopen en betalen op de site was een eitje. Vervolgens kreeg ik een mailtje met de geschatte aankomsttijd en -datum van mijn 3 DVD-kasten hier in Belgie. En ja hoor, op die dag, bijna klokslag stipt op het afgesproken uur kwam hier de witte vrachtwagen aan, helemaal uit Utrecht naar Hasselt(Belgie). Zeer vriendelijke chauffeur die mij heel vriendelijk te woord stond, en mij heel goed heeft geholpen met de rekken naar binnen te dragen. Nog eens mijn welgemeende dank voor jullie vriendelijkheid en stipte informering. Ik ga zeker in de toekomst nog beroep op jullie doen. Jullie leveren degelijk materiaal aan een economische en betaalbare prijs, ik beveel u overal aan, absoluut de moeite. Dankjewel voor alles, de rekken laten de DVD-collectie nog mooier uitkomen nu 😉 Groeten, Dave Bertels (Belgie)

“Nog nooit zo tevreden geweest over de afhandeling van een online bestelling”

Proficiat! Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over de afhandeling van een online bestelling. Het contact voor de levering verliep vlekkeloos, een kleine voorwaarde voor de levering was geen probleem. De levering zelf verliep zeer vlot en vriendelijk. De opvolging achteraf toont aan dat jullie een zeer goed klantgericht beleid voeren! De kast zelf is van goede kwaliteit en naar de toekomst toe ben ik zeker dat ik een trouwe klant zal worden! doe vooral zo verder!

” Keurig in elkaar gezet “

Zoals afgesproken ontving ik de kast op het juiste tijdstip. Keurig in elkaar gezet met de losse planken om zelf de indeling te kunnen bepalen. Een dag later is mijn dvd collectie in volle glorie te aanschouwen, in 1 woord geweldig! Lang gezocht en uiteindelijk gevonden en wat een succes! Een blije klant, Hans van Nieuwkerk

“Perfecte service en hele snelle levering!”

Ik ben heel erg blij met het product en service dat Verzamelkasten mij geleverd heeft!!Zonder te hoeven vragen zijn de 3 op maat gemaakte kasten naar mijn kamer op de 1e verdieping van mijn appartementje gebracht. Perfecte service en hele snelle levering! Bedankt!! GrtZzz JOWEEH

“uitstekende service en het vakmanschap” 

Voor de derde keer zijn wij zijn erg in onze nopjes met de uitstekende service en het vakmanschap van de “” KastenGoden””. We zullen jullie ook zeker aanbevelen .. Keep up the good work lads!!!!!!!!

“in één woord: Vakwerk.”

Het is vandaag op de kop af 3 maanden geleden dat bij mij de maatwerkkasten zijn geplaatst.
Ik had me voorgenomen om niet gelijk in alle euforie een beoordeling in te sturen. Na 3 maanden is de euforie gelukkig nog steeds aanwezig.
De belangrijkste redenen hiervoor zijn:
1. De kasten met kleur RAL9010 zien er geweldig uit.
2. De ruimte waarin de kasten staan, is echt optimaal benut door het geleverde maatwerk.
3. Omdat bij mij thuis de muren niet overal kaarsrecht zijn, is rekening gehouden met de exacte plaatsing van de kasten. De kasten sluiten perfect op elkaar aan en staan waterpas.
4. De kasten staan muurvast.
5. Alles wat ik van een cd-kast verlang, is gerealiseerd.

Dus in één woord: Vakwerk.

De afgelopen 3 maanden heb ik dan ook alleen maar complimenten gekregen van familie en vrienden die langs zijn geweest.