Welk materiaal wilt u ?
 • Let op: Dit is de maximale breedte per kastdeel. Wilt u toch een bredere wand vullen, dan kunt u meerdere delen naast elkaar plaatsen.

  Breedte van uw kast (in cm, max. 85cm)

  Breedte van uw kast: (in cm)

  Let op: Dit is een binnenmaat (buitenmaat is 1cm dieper).

  Diepte van uw kast (in cm, max. 19cm)

  De hoogte van de kast wordt bepaald door het aantal lagen wat u hieronder selecteert.

  Hier kunt u de hoogte van alle type lagen veranderen. Dit kan handig zijn als u b.v. veel cd's heeft die afwijken van de standaard maat.

  Hoogte van de lagen (in cm)

  Hoogte CD laag:
  Hoogte DVD laag:
  Hoogte Blu-ray laag:
  Het is bijna niet voor te stellen, maar de kast kan nog sterker en mooier. Wanneer u de omlijsting van de kast laat maken van 36mm hout, in plaats van de standaard 18mm, zal de kast robuuster en luxer ogen. Let wel: voor de stevigheid van de kast is het niet nodig, 12mm is voldoende om uw verzameling netjes en veilig in op te bergen. 

  Dikte van het hout  

  Hoeveel lagen wilt u in de kast?

 • Laag 1  
 • Laag 2  
 • Wilt u een plint onder de kast?

  Met een plint heeft uw kast een luxere en mooier afgewerkte uitstraling. Zonder plint staat de onderste plank op de grond. Door een plint aan de kast toe te voegen staat de onderste plank 9cm van de grond, waardoor b.v. bij het stofzuigen minder snel beschadigingen ontstaan.

  Daarnaast is het zo dat, als er bij u thuis een kamerplint is, er een uitsparing in de plint van de kast gemaakt kan worden. Hierdoor kan hij bij u thuis, ondanks de kamerplint, toch mooi tegen de muur staan. • Wilt u een koof op de kast?

  De koof is, net als de kers op de taart, een extraatje voor boven op de kast. De koof steekt, zowel aan de voorkant als aan de zijkanten van de kast, iets uit. Het geeft de kast een luxere uitstraling en zorgt voor minder stof in de kast.


 • Wilt u de kast gespoten hebben?

  • Geef hier de kleurcode op:

  Achternaam
  Om uw kast terug te vinden in onze webwinkel na het aanmaken, vragen wij om uw achternaam. (Let op: zonder spaties of leestekens!)

  Eventuele opmerkingen over deze kast

  Kast aanmaken in webwinkel

  Hoogte22.9cm
  Totaal               
  53.90
  Aantal cd's 0 Aantal dvd's 38 Aantal Blu-ray's 0